Logo Strataego Advies - bedrijfsadvies
Contact ons - strataego advies
Contact strataego advies

Let's get in touch

Klaar om succesvoller te ondernemen?

Contact strataego advies
Contact ons - strataego advies

Let's get in touch

Klaar om succesvoller te ondernemen?

Betrouwbaar advieskantoor in hartje Eindhoven

Heb je behoefte aan bedrijfsadvies in begrijpelijke taal? Wij bieden praktisch toepasbaar advies. Wij stellen je in staat om optimaal gebruik te maken van belastingvoordelen. Ook als je hulp nodig hebt bij herstructurering of estate planning, staan wij klaar. Wij komen graag met je in contact om vrijblijvend te sparren over jouw bedrijfsstrategie. Ontdek zonder enige verplichting wat wij voor jou kunnen betekenen.

Jazeker, wij kunnen op diverse vlakken ondersteuning bieden. Denk aan belastingadvies, ondersteuning bij de strijd met de Ontvanger bij invordering, fiscaal gefacilieerde bedrijfsopvolging, DGA ondersteuning en meer.

Ons kantoor zit in het centrum van Eindhoven. Rondom het kantoor zijn er voldoende parkeer mogelijkheden. Let wel op: het is overal betaald parkeren. 

Vind hier de antwoorden op de meestgestelde vragen

Wat onze cliënten zeggen over ons

Van start-ups, tot DGA’s en particulieren. Lees meer over hun ervaringen bij ons.

50+

Beoordelingen van tevreden cliënten

Strataego Advies
5.0
Gebaseerd op 49 beoordelingen
powered by Google
Tom Te RieleTom Te Riele
04:01 14 Jun 23
Bijzonder goede en prettige ervaring met Stataego Advies in het bijzonder Andre heeft ons zeer kundig geadviseerd met een positieve uitkomst in ons dossier. Een echte aanrader!
MarnixMarnix
16:10 26 Apr 22
Een heel prettig en deskundig gesprek gehad met Roy, hij heeft mij goed de juridische insteek over mijn kwestie uitgelegd en van nuttig advies voorzien. Ook voor de verschillende tegeltjeswijsheden ben ik hem dankbaar!
Niek van AarleNiek van Aarle
19:41 14 Sep 21
Als student zijnde is het soms lastig om een interview af te leggen met een ervaren werker in de financiële sector. Echter wilde heer Martens van Stratego advies ons een uur keurig te woord staan, we werden openhartig ontvangen en ze maakten geen probleem van een paar studenten die een uur van zijn tijd afnamen. Hij hielp ons goed gaf een duidelijk verhaal en liet zien dat ze weten waar ze over praten. Super vriendelijk bedrijf!
Hesto StokkentreHesto Stokkentre
12:24 11 Jun 21
Mijn ervaring met Strataego (Roy van de Wiel) was heel positief. Er werd verassend snel gereageerd op mijn mail. Roy begreep begreep mijn situatie en kon heel direct handelen aangaande mijn VSO overeenkomst.Daardoor voelde ik mij een stuk geruster en kon de VSO snel afgehandeld worden. Voor de toekomst zou ik zeker weer contact opnemen met Strataego, maar hopelijk hoeft het het daar niet van te komen.Herma
Evy PetersEvy Peters
09:35 01 Jun 21
Eenmaal contact opgenomen via de website, kreeg ik al binnen een dag reactie van Roy. Persoonlijk, toegankelijk en to the point. De snelle responsetijd is altijd gebleven gedurende de periode dat dit nodig was voor de afhandeling van mijn vso. Roy van der Wiel heeft mij op zeer deskundige en doeltreffende wijze geadviseerd en begeleid. Het advies wat hij mij gaf om onzekerheid bij mij weg te nemen, waar hij noch ik de positieve uitkomst van tevoren van konden bevroeden, bleek uiteindelijk zeer goed uit te pakken voor mij. Roy spreekt duidelijke en klare taal. Hij weet je alles zonder vakjargon goed uit te leggen en daar waar nodig je gerust te stellen of juist te waarschuwen. Geen dubbele agenda. Mocht ik ooit nog een keer deskundig financieel of juridisch advies nodig hebben, dan is de keuze voor Stataego makkelijk gemaakt. Nogmaals bedankt!
js_loader